CV-ketel huren

Het aanschaffen van een nieuwe CV ketel is niet zomaar iets. Je moet goed weten wat je koopt en CV-ketels zijn aan de dure kant.  Ze zijn eigenlijk onmisbaar, maar dat neemt niet weg dat het verstandig is om je vooraf goed in te lezen over de aanschaf. Wat kan helpen om de druk een beetje weg te nemen is het huren van een CV-ketels. De voordelen op een rijtje.

 Ten eerste betaal je niet in een keer de hoge aanschafkosten, maar betaal je maandelijks een vast bedrag. Een gemiddelde CV-ketel kost rond de duizend euro en dat is vaak nog zonder plaatsing en verwijdering van je oude cv-ketel. Als je een CV-ketel huurt dan zit er vaak een standaard onderhoudscontract bij de huurprijs in. Dat is erg voordelig, want je betaalt nooit voor reparatie en onderhoud en ook niet als er bijvoorbeeld onderdelen vervangen moeten worden. Ook arbeidsloon zit vaak bij deze kosten in. Mocht er iets kapot zijn, dan hoef je maar een telefoontje te plegen naar de storingsdienst van je verhuurder en je probleem wordt zo snel mogelijk (vaak nog dezelfde dag) verholpen. Uiteindelijk is iets huren vaak duurder dan iets kopen, dit geldt ook bij het huren van een CV-ketel. Stel dat je een huis koopt waar nog een nieuwe ketel in moet, dan is het kopen van een nieuwe ketel op de lange termijn voordeliger dan het huren van een ketel. Maar, voor starters of doorstromers is het huren van een ketel een fijne start. Let op dat sommige aanbieders bij bijvoorbeeld een verhuizing extra kosten rekenen.

Zet voordat je gaat een CV-ketel gaat huren, goed op een rijtje wat voor ketel je nodig hebt en voor hoe lang. Dat scheelt een hoop keuzestress. Daarna kun je genieten van een heerlijk warme douche!

 

 

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>